ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! truck2

phone

Τηλεφωνικές Παραγγελίες !

6972188839

0 My Cart
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο

Οροι Χρήσης

1. Προυποθέσεις χρήσης-μεταβολές
Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προυποθέσεις των συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα της, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιαδήποτε μεταβολή μέσα απο τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστηματος.

2. Πνευματική ιδιοκτησία
Το σύνολο των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας επί όλου του περιοχομένου της ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, λογοτύπων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π.) είτε ανήκουν στην εταιρεία, είτε η εταιρεία έχει την άδεια χρήσης αυτών. Η με οποιοδήποτε τρόπο αντιγραφή, αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφορά, φόρτωση, ανακοίνωση, τροποποίηση μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του παρόντος διαδικτυακού χώρου, η διάδοση ή μετάδοση αυτών ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τροπο ή μέσου για εμπορικούς ή άλλος σκοπούς χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της εταιρείας απαγορεύται.

3. Περιεχόμενο
Η ιστοσελίδα της εταιρείας περιέχει πληροφορίες οι οποίες αφορούν στα προιόντα και στις υπηρεσίας της καθώς και στα προγράμματα προώθησης τους.
Η εταρεία δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, τόσο όσον αφορά στην ταυτότητα της εταιρείας όσο και στις παρεχόμενες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος συναλλαγές. Η εταιρεία δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.

4. Περιορισμός ευθύνης
Η εταιρεία στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα της δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή απο την καθυστέρηση εκτέλεσης για οποιαδήποτε αιτία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προιόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο (λχ πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προιόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου “όπως ακριβώς έχουν”. Σε καμία περίπτωση η εταιρεία δεν ευθύνεται αστικώς ή ποινικώς για οποιαδήποτε ζημιά (θετική ή αποθετική, παρούσα ή μέλλουσα, η οποία ενδεικτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης/χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει οποιαδήποτε σχέση με τη λειτουργία και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου και την παροχή των σχετικών μέσω αυτού προιόντων, πληροφοριών και εν γένει υπηρεσιών.

5. Προσωπικά δεδομένα χρηστών
Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, κλπ.) και των συναλλαγών τους με το ηλεκτρονικό κατάστημα θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών με την εταιρεία συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων τους για τις ανάγκες της συγκεκριμένης συναλλαγής τους με αυτήν, καθώς επίσης και της διαβίβασης για το σκοπό αυτό των στοιχείων τούτων σε υπαλλήλους η εταιρεία δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή εάν αυτό επιβάλλεται απο δικαστική απόφαση η απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Το σύνολο των εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ων προιανταλλαχθούν μεταξύ των μερών στα πλαίσια της πώλησης θα τηρούνται από την εταιρεία. Ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά εφόσον το επιθυμεί.

6. Ευθύνη Χρήστη
Κάθε χρήστης της ιστοσελίδας συμφωνεί και υποχρεούται να μη χρησιμοποιεί αυτήν ή οποιοδήποτε στοιχείο η οποιοδήποτε στοιχείο ή πληροφορία εμπεριέχεται σε αυτήν με κανένα τρόπο. Ενδεικτικά, με δημοσίευση, επέμβαση, μετάδοση, αντιγραφή, μεταφορα δεδομένων, στοιχείων, μηνυμάτων, ιών, λογισμικού, υλικού, αρχείου κλπ. για την τέλεση πράξεων, οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν την προσβολή, ζημιά, βλάβη ή διακινδύνευση περιουσιακών αγαθών ή προσωπικών δικαιωμάτων της εταιρείας ή οποιουδήποτε τρίτου ή την με οποιοδήποτε τρόπο παραβίαση της ισχύουσας νομοθεσίας.

7. Υπαναχώρηση – Επιστροφές προιόντων – Ακύρωση παραγγελίας

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προιόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προιόντων, εντός προθεσμίας 14 (δεκατεσσάρων) εργάσιμων ημερών απο την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προιόντα. Στην περίπτωση αυτη θα επιβαρυνθείτε με το κοστος των εξόδων αποστολής καθώς και με το κόστος επιστροφής.
Άν κάποια παραγγελία είναι ειδική η εταιρεία δεν δέχεται επιστροφή.
Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει όταν η παραγγελία δεν έχει τιμολογηθει και σταλεί και εντός 2 (δύο) εργάσιμων ημερών.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προιόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Για την αποφυγή δική σας ταλαιπωρίας, καλό είναι ελέγχετε προσεκτικά κατά την στιγμή παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προιόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου νε διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).
Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προιόντα που αγοράσατε επικοινωνήστε μέσω
email .
Σε περίπτωση επιστροφής των προιόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθει εντός 30 (τριάντα) ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προιόντα.

8. Εφαρμοστέο Δίκαιο
Κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει μεταξύ της εταιρείας και των χρηστών ή / και των πελατών της ιστοσελίδας, η οποία θα αφορά την εκτέλεση, την εφαρμογή, την ερμηνεία, χρήση, παρουσίαση, αντιγραφή της παρούσας ιστοσελίδας, ή γενικά τις σχέσεις των μερών που δημιουργούνται από τη παρούσα ιστοσελίδα ή εξ αφορμής της, θα επιλύεται από τα αρμόδια Δικαστήρια των Αθηνών και θα εφαρμόζεται το Ελληνικό Δίκαιο.
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του easyhouse.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαικό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

9. Ασφάλεια
Η εταιρεία μας προωθεί όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω πιστωτικής κάρτας στο σύστημα της
Eθνικής Τράπεζας .
Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και την διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μήν μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.
Σε περίπτωση που γίνει αγορά προιόντων με πιστωτική κάρτα που ανήκει στον πελάτη αλλά έχει κλαπεί, η εταιρειά μας ουδεμία ευθύνη φέρει για την χρέωση της πιστωτικής κάρτας.

10. Τιμές των πωλούμενων προιόντων

 • Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

 • Για τα νησιά όπου ισχύει μειωμένος συντελεστής ΦΠΑ, οι πελάτες χονδρικής χρειάζεται να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας για την έκδοση τιμολογίου. Η μεταφορά γίνεται με συνεργαζόμενη με εμάς μεταφορική.

 • Για πελάτες λιανικής ισχύει  ΦΠΑ 24% ανεξαρτήτως τόπου διαμονής.

 • Τα έξοδα μεταφοράς-αποστολής χρεώνονται πάντα με ΦΠΑ 24% ανεξαρτήτως προορισμού.

 

11. Εγγύηση
Η εγγύηση των προιόντων είναι αυτή που προβλέπει η επίσημη νομοθεσία της Ευρωπαικής ένωσης η οποία είναι τα δύο έτη.
Η εγγύηση δεν θα καλύπτεται σε περιπτώσεις μη ορθής χρήσης ή και κακού χειρισμού του προιόντος.

Σχετικά με εμάς

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Χρόνια Εμπειρίας στο χώρο

 

Ποιοτικά Προϊόντα

 

Μοναδική Εξυπηρέτηση

 

Χαμηλές Τιμές

 

Ασφαλείς Συναλλαγές

Δημοφιλή Προϊόντα

 • Divan-Dani-M-front-sahara12-i-expo-4_1611658030

  450,00 €
  750,00 €
 • e-00022593-enlarge (1)

  410,00 €
  750,00 €
 • 0119

  300,00 €
  480,00 €

Please publish modules in offcanvas position.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.